četvrtak, 21. ožujka 2013.

Marinirana pileća krilca


Vrijeme pripreme: 20 min
Broj osoba: 2 osobe

Sastojci:
  • 4 pileća krilca
  • soja umak
  • 1 mrkva
  • 8 listova kelja
  • 300 gr noodlesa
  • sezamovo ulje
Postupak:

Pileća krilca marinirajte u soja umaku preko noći.
Nabodite ih na ražnjić i lagano pržite na sezamovom ulju dok fino ne porumene.
Za to vrijeme mrkvu i listove kelja narežite na tanke rezance "julliene".
Kad su se krilca fino prepržila, izvadite ih iz tave te na istom ulju naglo prepržite mrkvu i listove kelja, zatim dodajte skuhane noodlese i začinite s soja umakom.
Uz ovo jelo možete poslužiti chilli sauce za one koji vole malo pikantniju varijantu.

Dobar tek.


Nema komentara:

Objavi komentar