utorak, 16. travnja 2013.

Šparoge sa kobasicom na oko

                       
Vrijeme pripreme: 15 minuta
Broj osoba: 2 osobe

Sastojci:
  • 4 jaja
  • 1 svježa kobasica
  • 200 gr šparoga
  • maslinovo ulje
  • sol, papar
Postupak:
Šparoge je dobro naglo prokuhati u kipućoj vodi kako bi izgubile gorčinu i ispustile višak tekućine.
Zatim na maslinovom ulju u teflon tavi, stavite prepržiti svježu kobasicu narezanu na kolutiće, dodajte šparoge i začinite sa soli i paprom. Na kobasice i šparoge razbijte jaja, koja ne smijete miješati kako se ne bi žumanjak razbio. Bjelanjak razvucite po tavi da se spoji sa šparogama.
Servirajte tako da na tanjur prvo stavite šparoge i kobasice i na to žumanjke. Prilikom jedenja, žumanjke razbijte da se prožmu sa šparogama i kobasicama.

Dobar tek.


Nema komentara:

Objavi komentar