O AUTORU













Rođen sam u Splitu 28.08.1987. godine, Osnovnu školu don Mihovil Pavlinović završavam u rodnom Metkoviću. Utjecajem porodice na životni put (http://gastrokult.blogspot.com/2013/03/uticaj-porodice-na-moj-zivotni-put.html), upisujem  zanat kuhara u Srednoj ugostiteljskoj školi fra Andrije Kačića Miošića u Pločama. 2005 godine u Dubrovniku, predstavljam školu na državnom Gastro natjecanju i osvajam brončanu medalju iz flambiranja slatkih jela. Dvije godine obavljam školsku praksu u hotelu Labineca-Gradac, radeći s chefom i profesorom Markom Majstrovićem Markišom. Završetkom srednje škole zapošljavam se u grupaciju Jadranski luksuzni Hoteli, u hotelu Excelsior, Dubrovnik. Radeći s vrhunskim chefom Stevenom Pietersom, stičem prva ozbiljna kuharska iskustva. Zatim se selim u Istru na imanje obitelji Modrušan, na stanciju Negričani.. Na stanciji provodim dvije sezone, dok u međuvremenu završavam specijalizaciju za kuhara u Ugostiteljsko-turističkom učilištu, u Zagrebu. Nakon završetka specijalizacije dolazim u Zagreb i upisujem Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija. U Zagrebu sam radio uglavnom u ribljim restoranima, s obzirom da sam za to specijaliziran. Vodio sam manje kuhinje, sticao iskustva i težio učenju i razvoju kulinarskih vještina. Trenutačno sam zaposlen u hotelu The Westin Zagreb. Rad sa vrhunskim šefom Tomislavom Hrubanom i snažnom kuharskom brigadom, svakako čini dodatnu motivaciju u obavljanju složenih svakodnevnih poslovnih obveza. Moje recepte osim na blogu možete pratiti na portalu http://www.gastro.hr/.
Za sve upite, možete mi se obratiti putem emaila na adresu: dino.bebic@yahoo.com.

Nema komentara:

Objavi komentar